Jokaviikkoisten saunailtojen lisäksi TeMe tarjoaa monipuolisia metsästysmahdollisuuksia pienpedoista ja kaneista hirviin.

Ja mukaan lähteäkseen ei tarvitse tietää metsästyksestä mitään tai olla muutakaan erityistä. Kiinnostus riittää!

Metsästysvuoden alussa, eli kesän loppupuolella, on TeMellä mahdollisuus hirvijahtiin Toivakassa, kyyhkyjahtiin vuokramaalla Karjalohjalla sekä merilinnustukseen Espoon saaristossa, eikä mikään muu kuin ehkä sää estä jatkamasta matkaa ulkoluodoille asti. Näiden lisäksi seuran jäsenet järjestävät välillä muitakin metsästysreissuja jäsenille.

Espoon saaristoa

Syysaamujen kylmetessä alkaa kanalinnustuskausi, jota temeläiset suuntaavat katsastamaan pienemmillä porukoilla ympäri Suomea suonlaitoihin ja ympäröiviin metsiin.

Näihin aikoihin on hyvä myös alkaa virittelemään pienpetopyydyksiä supikoirille, mitä TeMe harrastaa ihan naapurissa etelä-Suomen parhaimpiin kuuluvan lintulahden rannoilla.

Kanipyyntiä TeMe harrastaa myös Otaniemen lähialueilla, siellä missä kanit milloinkin ovat alkaneet tuhoamaan puutarhoja tai tekemään muuta ei toivottavaa.

Suonlaidassa kanalintuja jahtaamassa

Merkittävin TeMen yhteinen jahti on lokakuun puolessa välissä alkava hirvijahti, johon TeMellä on vuokramaa Toivakassa (3 h Otaniemestä, Jyväskylän kupeessa).

Temeläisiä suuntaamassa hirvikaadolle